Generation dating.dk

Hvad er der egentlig blevet af at gafle en kæreste på god gammeldags vis – over køledisken i Netto, til firmajulefrokosten med den gifte chef, eller ganske back to basics – en ordentlig kølle og et gok i hovedet på den udkårne, hvor denne slæbes med hjem i hulen. Ungdommen i dag kaldes så meget. Generation X, Y, i-Pod generationen og generation fucked-up. Lad mig tilføje generation dating.dk. Tanken fik jeg efter at have læst denneher post. De typer der har fundet den udkårne som 16-årig og siden har holdt sammen i tykt og tyndt, eller dem der hopper fra det ene lange forhold til det andet, er dog lykkeligt (eller!?) forskånede for hele det dér cirkus der hedder dating.dk. Det er efter min erfaring også dem der er mest frelste omkring at de aldrig ville klikke sig ind på sådan et sted. Men om man så vil det eller ej, er der for mange blot et spørgsmål om tid før man som nyslået single havner på dating eller deslige. Efter nogen tid med sorgbearbejdelse, blir ens øjne af ren og skær desperation udstående, man begynder at småsavle og higer efter bekræftelse – alle døre skal åbnes. Og dating.dk er stedet. Ah, denne store virtuelle mande/kvinde-shoppingcenter! Alt er muligt. Især når man er pige. Men også for fyre, især hvis han ikke ligner en øgle og ovenikøbet kan sætte to sætninger sammen. Hvilket eldorado. Men matcher ens udvalgte offer ikke helt ens forventninger, enten efter første date eller flere dates, er der en million andre man kan nappe. Græsset er grønnere på den anden side. Det er i grunden en ganske frygtelig tankegang. Jeg går ind for shopping. Men det kan man sguda ikke med mennesker. Heller ikke selvom alt andet i dag er til salg. OG det præger sgu folk i dag. Det er egentlig ærgerligt, for hvis man hele tiden skal jagte noget der er bedre, hvordan kan man så stille sig tilfreds med det man har? Jeg tror naturligvis ikke at alle personer er sådan. Ingen ønsker at opføre sig grimt overfor andre, men det er efterhånden lidt sværere at opretholde sådan en naiv forestilling om at folk ikke shopper rundt. Naturligvis holder man sine lange fingre fra andre, hvis man er blevet godt og gammeldags skudt i personen, men hvis det ikke længere er sjovt, hvad så? Og kan man overhovedet blive forelsket, hvis man ved at der er så mange muligheder på nettet? Ja, jeg vil gafle en fyr i Netto med den første og den bedste dybfrosne lammekølle. Og finde ud af om det gør nogen forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *