Krammeholdet

Nogle mennesker går rundt og rører og gramser på andre, selv folk de knap nok kender. Typen er sikkert velkendt for alle. Typen, der sætter sig på folks skød, umotiveret begynder at massere folk og som elsker at rode i andres hår. Sådan nogle typer går mig rimelig meget på nerverne. Mine venner kender mig som en, der stivner hvis folk begynder at gramse på mig på den ene eller anden måde. Jeg synes ikke det er særlig fedt. Det gør man bare ikke overfor folk man ikke kender, eller folk som man ikke har et fysisk forhold til. Jeg gramser heller ikke på mine venner. Men når jeg er backstage, er det helt anderledes. Ligesom nogle mennesker får tics, bliver jeg nogle gange grebet af en ubændig trang til at voldkramme. Denne trang opstår når jeg er i selskab med væsener, der ikke kan sætte sig til modværge. Det gælder den allernærmeste familie, små sageløse dyr og diverse kærester når sådan nogle forefindes. Lige med et bliver jeg opfyldt med kærlighed, og så skal der bare krammes. Nu er jeg sammen med familien og vi skal til Løkken i sommerhus hele næste uge, så de må nok stå model til en masse spontane kærlighedsudbrud fra min side. Om de så vil eller ej – for jeg tror at dét går dem lidt på nerverne ind i mellem. Men det gør jo kun det en smule sjovere. Synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *