Litterære fornøjelser

Jeg gnider mig i mine små hænder og glæder mig allerede til at skulle på sommerhustur i Løkken ultimo august. Jeg har nemlig lige hentet Suzanne Bjerrehuus’ “Livet i mine mænd”. Den har jeg hørt om, og den kan jeg slet ikke vente med at læse. Men samtidig har denne sommer været præget af generel løssluppenhed hver gang jeg har entret diverse boghandler. Jeg har købt og læst “Michael Laudrups tænder” af Majse Njor og Camilla Stockmann (underholdende, mange sjove, sproglige finurligheder, men måske lidt for overvurderet og overeksponeret i diverse dameblade) Så har jeg købt Michael Jeppesens “Før ørene falder af” – en, skulle jeg mene, humoristisk dækning af valgkampen mellem Fogh & Lykketoft og generelt klukker jeg altid når hamher Jeppesen folder sig ud. Så er der kinesiske Weihuis bandlyste “Shanghai Baby” som jeg bare måtte læse efter at have læst Leonora Christina Skovs rosende ord i Politiken. Jeg har anskaffet mig Tor Nørretranders’ “Det generøse menneske” for at være bare lidt avanceret (den var også på tilbud for en 30’er) og så sidst, men ikke mindst har jeg anskaffet mig en lille, handy pocket-guide til London. Så står jeg her med alle de lækre, u-læste bøger, men desværre er der også tid for at tage mig sammen og få nakket den der opgave i mediesociologi, som har spøgt i min bevidsthed siden 2. semester. Meget kan man sige, men jeg keder mig i hvertfald slet ikke i denneher sommerferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *