Nøgneren

Som de fleste andre danskere, er jeg godt og grundigt træt af dette her lortevejr. Jeg er ikke færdig med sommeren, men den har åbenbart tænkt sig at være færdig med mig. Men nej, sådan leger vi ikke. Frem med Marcello. Og så joinede jeg mit faderlige ophav og de andre hardcore soldyrkere på stranden. Eller rettere; en stump strand som er helliget dem der kan lide at folde kropsdelene ud i fri dressur. Der lå vi så alle sammen, mig og min fader som de eneste der var tækkeligt påklædt til strand. Jeg ved at nudister tænker på alt andet end erotik når de sådan spankulerer nøgne rundt. Det handler jo om at gå rundt i Guds fri natur som man er skabt. Ingen snærende stykker stof på kroppen. Men de er jo allesammen 50/+ år gamle. Så jeg turde (eller ville) naturligvis ikke tage alt tøjet af. Men det var vældig interessant at studere midaldrende mænds anatomier gennem et par solbriller. Og også en smule uappetitligt, hvis jeg skal være helt ærlig. Det mest interessante ved udflugten var nu at jeg ved selvsyn så hvad mænd mener, når de snakker om at den krymper når det er koldt. Men jeg fik da 2 timers overskygget lunhed, minus badning, før jeg kapitulerede og tog hjem. Sandsynligvis lige så hvid som da jeg ankom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *