Nordjylland

Ah, civilisation! Ude er godt, men hjemme er bedst. Efter tre ugers eksil fra byernes by er jeg atter hjemme, og ah, hvilken følelse! London var fantastisk, spændende og DYR – i Jylland var det derimod stille, roligt og BILLIGT. En økonomisk saltvandsindsprøjtning til min smertende pengepung. Som tidligere sagt, ER sommeren færdig med mig, selvom jeg langtfra er færdig med den. Derfor har jeg stædigt sidet ude og suge den sidste sol til mig, så jeg har da fået en lille smule kulør. Eller vindblæsthed. Jeg oplevede at sidde ansigt til ansigt med kedsomheden i egen høje person. Det var mægtig sundt for mig. At stene uden ret mange tanker i hovedet, at læse millioner af bøger uden at blive forstyrret. Der er ikke det vilde at lave i et sommerhuskvarter udenfor sæsonen. Hvis jeg havde haft mulighed for at slæbe en kæreste med, ved jeg i hvertfald godt hvad vi skulle have lavet. Og det hele tiden. Jeg føler mig ellers vældig sund. Ingen alkohol i noget der ligner en måned. Men Løkkens natteliv var nu alligevel lukket for sæsonen, og de eneste mennesker, der var tilbage var gamle, tyske pensionister. Jeg præsterede endda at støde ind i en bridgeklub fra København, hvoraf jeg rent faktisk kendte nogle at personerne ganske sporadisk. Selv i en lille flække er verden alligevel ikke så stor. Men nu er jeg vel hjemme i min egen trygge havn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *