Betontunge diesel dykes

Mon manglende vækst fremmer mandlige hormoner hos kvinder? Denne tanke slog mig efter at jeg i dag fik inspiceret to meget mandhaftige kvinder på tæt hold. Sådan set samtlige butches og dykes der har banet min vej, har højdemæssigt været meget mindre end mig. Med mine 165 centimeter hører jeg til den diminutive del af befolkningen, men jeg rager alligevel et stykke over de fleste af disse meget korthårede og sporty beklædte unge damer. Så det ser altså ikke nødvendigvis sådan ud, at en betontung dieseldyke med vold og magt skal rage 185 centimeter over jorden og være lige så grov som den mest hærdede jord og betonarbejder. Men det strider alligevel mod min logik. Jo flere mandlige hormoner kvinder besidder, jo højere burde de jo egentlig være. De skulle kunne slå mig ned i jorden hvis jeg kom til at fornærme dem (hvilket jeg sikkert gør med dette indlæg) Men som det med højden nu forholder sig, kunne de snarere støde deres karseklippede hoveder lige ind i solar plexus på mig. Nå, men faktisk er dykes meget søde og blide mennesker. I hvert fald dem jeg kender. Jeg kender to svenske tvillingesøstre, begge to hardcore dykes. Ali og Aö. Og førstnævnte scorer faktisk helt vildt mange femmes, som feminine piger i disse termer hedder. Jeg kan slet ikke forestille mig hvordan sådan en u-feminin kvinde ser ud nøgen. 150 centimeter høj, 75 kilo tung og kort, karseklippet hår – og så minus tøj på? Faktisk er det en ganske interessant tanke. Altså set på den fuldstændigt nøgterne, objektive måde. Nå, men jeg synes selvfølgelig at det er cool at være lesbisk. At turde udfordre sin indre mand. Men jeg forstår altså ikke hvorfor de allesammen er så bittesmå?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *