Dating.dk

Åh hvor er jeg træt af at der bliver slået plat på den store del af den danske befolkning, der lever i et (næsten) monogamt forhold med sig selv – her snakker jeg om os singler, og platuglerne er dating.dk. Her betaler man jo en halv bondegård for at have en profil der. Nytteværdien af denneher profil er en sølle, forkølet omgang virtuel bekræftelse og sporadiske mails frem og tilbage med tilfældige, fremmede mandslinger. Men nu har dating.dk fået et nyt design, og det er ikke et design jeg så godt kan lide. Og så er sitet behæftet med fejl. Nu står det endda så grelt til, at den spædt pisgule (som en engang, så malende beskrev det) side kun dukker op efter godtbefindende. Jeg har konstant et ulæst brev, selvom jeg naturligvis har støvsuget al form for post i indbakken. Jeg får billedet smækket op i synet som det allerførste hver gang jeg checker en profil. Chatten virker mærkeligt. Der er flere grimme fyre end normalt. Man kan ikke læse hele teksten, der følger efter kyssene. Jeg får stalker-mails fra en eller anden dybt forstyrret stodder. Det kan tage flere minutter at få det hele til at dukke op. Det er røvirriterende, når man netop er i humør til at checke hunks ud på nettet. Jeg tror altså at jeg melder mig ud af dating.dk, så længe det nægter at virke ordentligt. Altså. Jeg er forarget fordi jeg har brugt penge på noget der ikke engang virker. Og så har jeg faktisk heller ikke tid til det pjat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *