Farven blå

Hvorfor er det lige at man slet ikke kan holde det løfte at man aldrig vil drikke igen? Faktisk bryder jeg mig ikke om alkohol overhovedet, men alligevel ender jeg altid med at stå i baren med tøserne og drikke klamme shots. Der er et eller andet med Århus og blå Gajol. Apropos blåt, så har jeg fået et enormt blåt mærke formet som en lang streg på numsen efter en konfrontation med en trappekant i byen. Jeg opførte mig naturligvis, som altid, ganske pænt og behersket, men jeg kan godt sige at det altså ikke er en helt smart kombination med stiletter og en lidt for høj promille. Og dét gjorde ondt og var helt klart en tag-hjem-grund. Jeg sidder faktisk og støtter på den ene balle og kan ikke rigtig kapere tanken om 3/+ timers togtur i morgen. Jeg får ekstremt nemt blå mærker, og jeg tror jeg har repræsenteret stort set alle størrelser. Det bliver spændende at følge min nyhvervede blå plamages udvikling fra klassisk blå til alle mulige unævnelige nuancer før den så endelig forsvinder igen og jeg atter kan sidde helt normalt. Det ville egentlig være sjovt at lave et galleri af egne og andres skader efter at have været i byen. Ville gerne tage et billede af det her meget mærkelige blå mærke, men jeg kan slet ikke overskue at skulle publicere min røv et sted hvor alle og enhver kan læse med, og ikke mindst, bruge det mod mig på et senere tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *