Festuge

Jeg er ved at blive en international kvinde ud i det danske. Nu er det Århus jeg befinder mig i. Og der er Århus festuge. Jeg ved ikke lige hvad der sker, men jeg har i hvertfald spottet en masse gamle mennesker i ølteltene opstillet forskellige steder i byen, og det ser vældig hyggeligt ud altsammen. Tror det hele må inspiceres i aften og i morgen aften. I morgen aften er i hvert fald helt sikker. Formalia først, fest bagefter. Ah. Århusianske drenge er sådan nogle kernesunde, uspolerede typer. Pæne, ukomplicerede drenge, der stadig går i poloskjorter og som læser på steder såsom Handelshøjsskolen. De skal helt klart checkes ud. Sammen med mine lokale veninder, der i modsætning til københavnerne ikke er bundet ind i tosomhedens altomviklende spindelvæv. De sidste september-solstråler skal jo nydes, i selskab med kølige fadøl, sammen med glade og feststemte mennesker. God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *