Lørdag aften

Det bliver vanvittig spændende at skulle ud på triple-næsten-blind-date på lørdag. Har en stående aftale med 3 herrer – Frederik, Kasper og Stunke, om at vi skal ud og have os nogle solide håndbajere lørdag aften. Jeg er næsten sikker på at det går galt med diverse blå mærker til følge, men jeg glæder mig faktisk alligevel. Især fordi Kasper har lovet mig en udførlig beskrivelse af hvordan man bærer sig ad med at hylde H.C. Andersen – på tegnsprog, gestikulering eller noget helt tredje. Og jeg har tænkt mig at tvinge ham til det, hvis han prøver at slippe i sidste øjeblik. Frederik vil vildt gerne prøve at ringe gennem FC, fordi han gerne vil teste hvilke skældsord den stakkels omstillingsdame er villig til at oversætte for ham. Her er det så mig, der får bange anelser. Og så er der endelig Stunke, som har fået mine stalker-tilbøjeligheder at mærke. Jeg har nemlig fundet ud af hvilke lækre piger det er han går i klasse med, og sladret til dem. Naturligvis. Men det er jo rigtigt nok at de er lækre, og piger elsker forøvrigt at høre at de er lækre – så ingen skade der. Naj altså, jeg er vis på at det ikke bliver en kedelig lørdag aften. Der skal nok komme nogle farlige skriverier ud af sådan en happening!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *