Mette i ferie-mode

Så er efterårsferien og vinterferien i hus. Destinationen her til efterår er Budapest, i embeds medfør, men idet jeg kommer en dag før møderne, skal jeg sørge for at få sænke luksuslegemet ned i diverse varme bade, indånde aromatiske dufte og blive gennemtæsket i velværens navn af store, håndfaste tjekkiske matroner. Vi taler naturligvis om kurbadene i Budapest, steder som har huseret i mine fantasier i flere år efterhånden. Jeg kan knap nok vente. Og så har jeg også booket uge 10 i 2006 til skiferie. Destinationen er Val d’Isere og selskabet er en flok venner. Jeg har aldrig været på ski i Frankrig, men jeg kan levende forestille mig kilometervis af jomfruelige, hvide pister, lange baner af pain-au-chocolates til morgenmad og drinks i stride strømme til afterskiing. Bobo på ski, ja nemlig. Glæder mig nu også til at lufte min nyhvervede lyserøde ski-vest igen. Er gået i total ferie-mode nu. DSB-turene til Odense er eksotiske, men ikke eksotiske nok til mig. Og jeg er forøvrigt begyndt at ligne mit pasfoto mere og mere, og det går slet ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *