Pigetyper

Hvis jeg skulle udvælge en mage, er kriteriet humor noget af det aller-allervigtigste. Har en fyr ikke humor, er det så godt som no-go. Hvad skal man med en fyr uden glimt i øjet, charme og mod på at tage initiativer? Dog har jeg konstateret det sørgelige faktum at det ikke altid er et vigtigt kriterium for fyre. Alt for ofte har jeg set charmerende, sjove og kvikke fyre trække rundt med en eller anden hjernedød, charmeforladt gimpe. Den slags piger, der altid vil tidligt hjem, hakker på kæresten og som ikke bryder sig om at han bander. Hvordan sådan en pige overhovedet kan bære sig ad med at dyrke venindeskaber er mig samtidig en uløselig gåde. Måske finder den slags piger sammen i fællesskab, hvor de kollektivt rødmer hvis nogen formaster sig til at udbryde ‘tissemand’. Men ved nærmere eftertanke, så er sådan en pige ikke rigtig en veninde-pige. Får hun en kæreste, er han den eneste der betyder noget for hende, og hun går straks i gang med at vikle ham godt og grundigt ind i sit spindelvæv. Børn og sammenflytning er idealet for sådan en piges levevis. Hun slæber ham til samtlige familie-sammenkomster hvor han skal dikke alle niecerne og nevøerne under hagen og være Den Perfekte Mand. Og samtidig elsker hun at bekræfte overfor samtlige familiemedlemmer at de naturligvis snart skal have børn. Det er samtidig også den slags pigebørn der er ustyrligt jaloux. Og kæresten finder sig gladeligt i alt det. Selv om der er det med at kvinde er kvinde værst, må jeg altså sige at jeg ikke fatter det. Jeg er ikke den type pige, der bringer deres pis i kog, da jeg godt kan finde ud af at lægge en dæmper på min person og smalltalke ligegyldigheder med dem. Men de bringer mit pis i kog. Måske er det også en smule fordi at de af en eller anden grund altid ender med at gafle de sjove, søde og lækre fyre for så at gøre ham til en vatnisse af værste art. Og den stakkels mand starter jo med at udvælge sådan en type fordi hun med sit intetsigende væsen i starten slet ikke udgør nogen form for en trussel mod hans mandlige eksistens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *