Scor en veninde

Når man tropper op et helt nyt og fremmed sted og ikke kender en sjæl, skal man jo naturligvis, som noget af det første, finde nogen man kan alliere sig med. Jeg har en teori om at veninder og venner rent faktisk skal scores. Den fremmede er jo en ven, du ikke kender endnu. Siden jeg er en pige, er det jo derfor ganske oplagt at jeg i disse nye tider skal til at score veninder på studiet. Man checker altid arsenalet af piger ud og spotter nogle, der kunne minde lidt om en selv og som man rigtig godt kunne tænke sig at kende lidt bedre. Og hvis det så er den attråede pige, der tager initiativet til at score en, er det jo bare fedt. Ellers må man klø på selv. Men der er jeg faktisk en smule genert. Derfor er jeg helt klart mest til at blive scoret. Jeg kan slet ikke selv finde ud af at spørge om vi skal spise frokost sammen, latte (en af mine yndlings-Kapster-ord som sådan set går ud på at sippe og pludre løs) eller noget i den stil. Det er piger fantastisk dygtige til at gøre. Altså, at spørge. Og derfor er jeg lykkelig, hvis jeg bliver scoret først. Jeg ved dog ikke helt hvordan jeg skal fortolke, at nogle af dem fra studiet spørger, om jeg har en kæreste efter 10 minutter. Hmm. Mine veninder er helt klart mine yndlingsveninder, men der er jo altid plads til nogle nye. Der dyrker jeg ikke helt veninde-monogami. Så ja, jeg er single. Nu håber jeg så bare ikke at jeg ender sammen med de forkerte typer, og så derfor bliver tvangsindlagt til at høre på lange udredninger om indre missionske bønnemøder og checke de nyeste strikkeopskrifter ud – eller noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *