Stilent Party Schyyy

Apropos generation dating.dk. Vi unge, der har en sikker hånd om teknologien, vi benytter os selvfølgelig af museklik til at score- hvis vi da ikke bare benytter det som et godt alternativ til virkeligheden. De lidt ældre unge og de gamle nisser (en i min allernærmeste familie, for eksempel) kaster sig ud i running dinner. Jeg har kun hørt begejstrede udbrud om konceptet af ovennævnte familiemedlem, men ideen lyder helt fin, egentlig, og skulle være helt skudsikker, hvis man var ude i et ærinde omkring at anskaffe sig ledsagelse til de hjemlige gemakker ud på de små timer. Gamle mennesker er nogle grise. Dog skal det ikke sættes i personlig forbindelse med nogen fra min familie. Sådan er vi jo slet ikke. Nå, men jeg fik faktisk linket af Lars, fordi han havde spottet deres til dags smarteste påfund. For typer som mig, i hvert fald, så er det bare en skam at jeg ikke lige er gammel nok til at deltage i den fest. Konceptet lyder sådan her: “Kom til en fest hvor der er helt stille. Der er ingen høj musik, ingen råben og i det hele taget ingen larm. Det er faktisk FORBUDT at tale sammen! Arrangementet starter kl 22.00 med en velkomstdrink i total stilhed. På alle borde ligger der små stykker papir klar til at blive fyldt ud med alle mulige og umulige beskeder.” Frederik har faktisk været inde på selvsamme koncept i forbindelse med en invitation til en fælles-happening, som også Kapster har omtalt. Som Frederik så snedigt fandt på: “Jeg tænker, at vi tager på The Moose, drikker White Russians og kun må kommunikere via skrevne sedler samt improviserede gestikuleringer.” Det er jo egentlig et vældig smart påfund. Så kan jeg sidde og smådikatorisk benægte alle de andre i selskabet at kommunikere på anden vis end via. små skrevne sedler Jeg håber at hele konceptet snart kommer på mode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *