Vred svada

Hvor har jeg grint over den her post fra Lotte, som bare er herlig at læse, selvom hun vel at sige ikke skrev særlig pænt om en særlig, udvalgt gruppe af befolkningen. Men hvor jeg kender det med at rase over bestemte, idiotiske skabninger som bestemt ikke burde leve på denne jord – men som naturligvis er ganske uskyldige… og dog… ARGH, jeg får tics og trækninger i ansigtet og hvad ved jeg – HVOR man dog bare har lyst til at begå mord på dem – bare et lille, uskyldigt mord, som ingen så. Det gør jo kun andre mennesker glade. Jeg er jo et sødt og venligt og pænt menneske, så jeg smiler bare anstrengt – ja, hvorfor springer jeg ikke bare i luften? I denne uge er der tegnsprogstolke-praktikanter ude. Så fint, så selvfølgelig, de skal jo øve sig, men hvorfor satan skal JEG belemres med disse usikre, famlende pigebørn? Især når det altså er MIG der er startet på en spritny uddannelse og skal ud og score kolleger og venner og overbevise folk om mit vid og mit herlige væsen. Sådan et studie som mit kræver at man snakker meget (selvfølgelig) hvilket jeg så absolut intet har imod. Men de her praktikant-pigebørn hakker mine velformulerede tegnsprogs-sætninger fuldstændig i stykker, står der med store, flakkende øjne og kan ikke finde ud af at oversætte de mest simple sætninger. Og så sidder jeg der, efter 3. forsøg, med indestængt raseri, og uendeligt langsomt må messe “jeg-ville-bare-lige-gerne-høre-om-forskellen-mellem-opstillingssignatur-og-systematiske-signaturer” mens jeg ekstremt pædagogisk peger på papiret hvor der står “opstillingssignatur” og “systematisk signatur” fordi tøsen naturligvis ikke fattede de MEGET langsom og tydeligt udførte tegn, heller ikke efter langsom og grundig gennemstavning. Jeg er ellers ret nem for tegnsprogstolke at forstå, og kan tale meget langsomt og tydeligt. Og så var det altså et ganske relevant og slet ikke idotisk spørgsmål. Men hele farcen, som kun var en ud af utallige eksempler i går, fik til at føle mig som jordens allerstørste idiot, der både er dum og slet ikke burde være til stede. Og jeg har lyst til at dræbe folk, der får mig til at føle sådan. Også folk, der tror jeg er dum. For naturligvis er jeg ikke dum eller underkvalificeret til at læse på en videregående uddannelse. Men det var jo bare en praktikant, som ikke kunne gøre for det – men jeg tror sandelig at der er nogen dér, der får en lidt vred mail fra mig. Jeg gider fanname ikke være forsøgs-abe for dem, når det faktisk er vigtigt for mig at kunne udtrykke mig ordentligt. Argh. Skrid over til en HF-klasse og faml jer frem der. Det går ikke ud over nogen. Og sådan kunne jeg fortsætte med elendige tolke, der ikke oversætter mine ord, men FORTOLKER dem og så rabler noget af som ikke har relevans med det jeg sagde, med hævede øjenbryn hos resten af forsamlingen til følge. Nå, men det må blive i et andet indlæg. Men nogle mennesker er altså næsten bedre tjent med en human aflivning. Ja, altså. Grr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *