Arbejdsbier og blomster

Årh forsatanda. Jeg er ikke død. Endnu. Bloggen har ligget meget stille, men det er altså fordi jeg har suset rundt som en vandret streg i luften hele denneher uge. Og faktisk burde jeg ikke skrive det her, da jeg skal på krigsstien om en times tid og endnu ikke har iført mig krigsmaling eller noget. Så travl, så travl. Der at have travlt er ligesom det med fyre. I perioder, når man ellers ikke mangler noget, står alle de savlende hanhunde i kø, og man må nærmest skubbe og sparke dem væk. Andre gange, når ens motivation ellers er i top, er der ingenting. Sådan en periode har jeg vistnok nu. Er ved at blive en kvindelig udgave af ham her. Men jeg har valgt at så opføre mig som en mand og erstatte den manglende sex med arbejde. Selv dating.dk (det kommercielle cirkus med alt for mange klovne) er droppet.Og nu må jeg vist hellere suse videre til næste destination, næste blomst. Eller noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *