Årets kommunale lamsebamse


Konservativ Ungdom og slikkede CBS drenge matcher godt med det kommende kommunalvalg i København. Noget vækker søde minder i mig. En fjern og svunden kærlighed til den konservative ungdomspolitiker Kristian Kolind. Gad vide hvad der blev af knægten? Jeg var totalt bjergtaget af de store, blå øjne, der kiggede kærligt ned på mig fra hver anden amagerkansk lygtepæl. Jeg var totalt klar på at gifte mig med ham og føde hans børn. En sen aftensstund sidste år, var det vist nok, spadserede jeg hjem i selskab med en veninde. Og så fik vi den formastelige ide, at jeg skulle kravle op på lygtepælen og få foreviget min kærlighed til ham. Beviset forefindes så på ovenstående billede. Om kærligheden var evig, er lidt svært at sige i skrivende stund. Åh, hans øjne har stadig den der skønne, blå farve. Har hr. Kristian mon en kæreste? Men jeg tror altså, at jeg må se at få udvalgt mig en anden Christiansborg-spire at kaste min kærlighed på. Jeg har set en mørkhåret skønhed med brune øjne i en eller anden folder. Kan bare ikke helt huske hvad det nu var, han hed. Men finder jeg hans ansigt på en lygtepæl, burde jeg næsten kravle op og plante et kys på ham. Men jeg er nu ganske åben for forslag til hvem der skal være årets kommunale lamsebamse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *