At skrive en bog

At skrive har altid været min lille, hemmelige passion. Lige fra dengang jeg var 8 år og skrev historien om grimme Ingolf, som ingen ville lege med, på en kladdehæfte fra skolen, til i dag hvor jeg får en slags afløb for dette ved at skrive blog. Den historie dengang var en ganske møjsommelig omgang, husker jeg. Jeg måtte hele tiden måtte spørge mine forældre om hvordan man stavede til dette og hin. Men fantasien fejlede i hvert fald ikke noget. Som hos så mange andre mennesker, er min lille hemmelige drøm egentlig at få skrevet en bog. Bare strø ord ud, og så se det hele på tryk. Der er så mange historier i denne verden, der forbliver ufortalte. Men nu må jeg snart se at få gjort noget ved den skrivekløe. Men samtidig er der også mange andre tanker der dukker op. Hvordan er det egentlig man bærer sig ad med at skrive en bog? Er det ligesom en opgave på universitetet, hvor man skal disponere og læse en ordentlig røvfuld støvede bøger? Eller skal man bare sætte sig ned på sin flade og klapre løs på tastaturet? Jeg elsker at være på kurser. De varer ikke for længe, og oplysningerne serveres ligesom mættede end den sædvanlige omgang vand ud af ørene, mange uddannelser byder på. Så mon ikke det var en ide at finde et skrivekursus. Måske der sidder nogle forfattere in spe derude, eller nogle, der ligefrem har prøvet det før, som kan komme med deres guldkorn?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *