Du er simpelthen så hylende morsom at din hamster døde af grin da du var 7 år

Endnu engang må jeg grædende indrømme det. Jeg er færdig med dating.dks kommercialitet, men jeg kan ikke lade være med at klikke ind på diverse datingsites med mine små, fedtede fingre. Altså, det er jo dødsmart at man kan klikke sig til lidt sporadisk mandekontakt, uden at det resulterer i heavy tømmerkvinder, som en hel nat med mojitos, bloody marys og øl jo medfører. Jeg personligt går mere i byen for at have det sjovt med mine venner, men det er indiskutabelt hvor meget prins der nu er over ham den her lækkert le Male duftende Jannick fra Brønshøj. Profiltekster er sjove. Nogle er crap, mens andre er fede. Jeg faldt nylig over Tomasi (han skal jo have creditten for sin text) og hans profil – og den er helt klart en af de allerbedste tekster, som lige placerer en strittende finger strategisk på vores ømme punkter – så here goes:

fordi netdating i manges øjne er forbundet med noget der ligner desperation, sikkert et levn fra de gode gamle dage med kontaktannoncer… men fagre nye verden dikterer altså, at man kan beskrive sig selv, vise sig selv på fotos og redegøre for ønsker og krav hos en potentiel partner via cyberspace. profilen reklamerer for en mens man sover, arbejder og spiser – og bedre endnu – man kan “surfe” blandt et hav af potentielle partnere uden at få tømmermænd!

det skulle jo så alt sammen være meget ligetil. men det er det ikke.
for vi er alle sammen lidt bedre end den der skriver, lidt mere kræsne, fortjener lidt bedre, drømmer om mere og nøjes ikke…. og tænk nu, hvis der lige dukkede en op i næste uge, der er en smule bedre end den person, som man i et svagt øjeblik overvejede at date… og så er der jo lige det faktum, at vi alle sammen er lidt for gode til at have en profil på nettet…. sikkert ligesom de 600.000, der har en profil på datingsiderne – det er jo ikke normalt, vel?

nå, det er jo alt sammen meget……… skidt. men det bliver
værre….: når man udover at være super desperat – fordi man har en profil på nettet – samtidig er mand, bliver det jo endnu sværere. det er lidt ligesom at gå i byen, hvor pigerne står og er lækre på dansegulvet eller i baren, mens manden – hvis han ellers er desperat nok – fordi han har en fjeder mellem benene og ikke udvortes luffer – skal være initiativtager, sige de bevingede ord: “you must be tired…. you have been running i my mind all night”. her kan der så ske følgende: 1. hun afslår, for tænk nu, hvis der kom en der var lidt bedre. 2. hun afslår, for han må jo være desperat. 3. hun afslår, for det er den mest latterlige date heller ikke det kan jeg gøre replik hun nogen sinde har hørt. 4. hun afslår, fordi han er iført en ternet skjorte. 5. hun afslår, fordi det er blevet en dårlig vane… eller 6. hun er imødekommende, han afslår senere – det var bare lidt for nemt….

nu står man altså som mand og skal sælge hele butikken i første brev – ellers er der en af de andre “drenge” der gjorde det lidt bedre… man forfatter et fyldestgørende brev, om ens super fantastiske kvaliteter og krydrer det med at skamrose den kvindelige modtager. her kan der så ske følgende: 1. hun afslår, begrundet med at han har sendt et standardbrev, og det er bare for lavt. 2. hun afslår, da hun ser, at han har bar overkrop på sit profilfoto. 3. hun afslår, da hun ser at han ikke har bar overkrop på sit foto – han har nok ikke en lækker krop… 4. hun afslår, slet ikke – hun svarer ganske simpelt ikke – for det tager faktisk 30 sekunder at skrive; “nej tak, men tak for dit brev”. 5. hun afslår, for han må jo være desperat, sådan som han har krænget indersiden ud af sig selv i hans profiltekst. 6. hun indleder en dialog, for han virker sød og ærlig, han afslår senere – for der må være noget galt, siden hun sagde ja.

hvorfor er jeg herinde? jeg er ikke desperat. det var vist en fejl det er jeg ikke.. det er jeg ikke… det er jeg ikke…..jeg er bare så meget bedre end alle de andre, og jeg behøver slet ikke denne profil, for jeg kan få lige hvad jeg vil ha . ha! – hvem har brug for en profil på nettet. og så er jeg også skide lækker og sjov og velfunderet og kærlig og ærlig og jeg er alle de gode tillægsord der er i hele verden og hele universet og hele alt muligt og…og…og så lige det hele så meget, at jeg er det igen.

du skal simpelthen være lækrere end lækker, du skal være så flot at man skal have morfin før man kigger på dig – ellers dør man! og så skal du være så naturlig, at planter kan gro på din arm. du har selvfølgelig en frimodig tvillingesøster, eget bryggeri og din far er så rig, at det får onkel joachim til at ligne en and. du er så sød, at der engang var en kop kaffe, der blev forelsket i dig, og så er du simpelthen så hylende morsom, at din hamster døde af grin da du var 7 år. den ferrari du vil gi mig i bryllupsgave, kan du i øvrigt lige så godt aflevere nu, som et udtryk for din seriøsitet omkring vores forhold. nå ja, så elsker du at gøre rent, du har engang været gourmetkok før du væltede jennifer lopez af pinden som verdens smukkeste kvinde og nu slår du dine folder som administrerende direktør i en multinational virksomhed.

Er du her endnu???!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *