MSN Messenger

Er det bare mig og min messenger-liste, eller vrimler det ikke med miss’er og frøkener på messenger? Jeg har en Miss P, Miss W, Mademoiselle, Frk. R, Miss T og Miss J på listen. Mon det er fordi benævnelsen minder om svundne tider, tider hvor mænd var mænd og kvinder var kvinder – eller spæde, sarte nipsting der ventede på forløsningen i form af en mr. Darcy på sin store hvide ganger? Det vil jeg i hvertfald hellere tro end at drømmene skulle gå i retning af Miss Universe (for verdensfreden og alle de små sæl-børn) – eller endnu mere lummert, måske Miss Solskin og den type Miss’er. Men okay, jeg er heller ikke så fantasifuld selv. De tider hvor jeg skiftede messenger-navn som andre mennesker skifter underbeklædninger, er ved at være ovre. Længe har jeg bare heddet Mette, men nu har jeg strammet mig lidt an med navnet Chica de la Vespa, inspireret af en Almodóvar-film – det navn matcher jo også Marcello fint. Men ellers er messengeren en fantastisk opfindelse. Noget af det værste, hvad tidsrøveri angår, men på den anden side, så er det også vældig hyggeligt at sidde og småpludre med folk mens man besvarer mails og læser blogs og den slags ting. Nogle mennesker er eminent dygtige til at sørge for at opdatere en i hvad der sker i deres liv ved hjælp af små hints på den ekstra-linje man kan skrive i ud for navnet. Jeg må nu erkende at jeg ville have det stramt hvis jeg ikke kunne have min daglige messenger-fix. En computer er ikke en computer uden nettet, og nettet er ikke helt det samme uden messenger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *