Natlig kultur

Så har jeg været natkulturel. Det var vældig sjovt. Mange steder jeg gerne ville se, er blevet inspiceret. F.eks. den 15. etage på det nye Danhostel på H.C. Andersens Boulevard ved Langebro, et sted som jeg dagligt passerer. Fantastisk, internationalt vue med lange københavnske boulevarder a la Paris. Glimtende, sorte vande. Tænk at København kan se sådan ud fra oven. Langt om længe fik jeg set de kongelige stalde, med alle de store, flotte heste og lidt mindre, men stadig flotte gardehusarer i uniform. En masse heste sådan lige midt i city. Det er ufatteligt, men det fungerer jo. Vi besøgte en transvestitforening, hvor jeg seriøst overvejede at lade mig sminke som en mand. Og blive fotograferet. Vi fik et lille kulturmøde med en engageret esperantist, og tænk at der findes et verdenssprog. Esperanto. Det vidste min veninde ikke før igår. Ved et tilfælde fandt jeg ud af sprogets eksistens for et par uger siden. Fascinerende. Og det mest eksotiske ved hele natten var mødet med en storsnakkende 80-årig sadomasochist, som ville indvie os i sin hemmelige verden. Vi brugte en masse tid på at komme ud til SMiL på Islands Brygge for at inspicere diverse håndjern og andre remedier til korporlig afstraffelse, godt gemt inde bag tykke, sorte gardiner. De troede vist, at vores interesse var udtryk for sadomasochistiske lyster in spe. Vi blev inviteret til deres introduktionsaften. Alt i alt en meget spændende og horisontudvidende kulturnat, som endte hyggeligt på Bo-bi bar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *