Taxfree shopping

Når der skal flyves, elsker jeg at gå ombord i tax-free herlighederne, ofte blot for at rå-lure og så naturligvis, som altid, at smøre fjæset ind i noget La Praire øjencreme, der kommer fra en diminutiv dåse til omkring 900 kroner. Jeg vil så tro, at sådan en lille prøve må have en værdi af en 20’er. Man er velnok gratist. Noget andet, som jeg troligt og hver eneste evige gang køber, er Fazers Marianne-karameller, som kan få mig helt op og ringe. Naturligvis smager forbuden frugt bedst. Derfor kan man heller ikke købe dem her i landet. Men nu står der to stk. kartoner med masser af Marianne til mig. Noget andet, der også kan få mig helt op at ringe, er som bekendt le Male – men det er desværre en mandeduft, og man kan jo ikke rende rundt og dufte som Jannick fra Brønshøj. Det nærmeste jeg har haft en superduft, er Alessandro dell’Acquas duft, som desværre ikke længere er til at få fat i. Der har dog aldrig været nogen drenge, der komplimenterede den duft. Men jeg følger altså min næse, fyre eller ej – og i taxfree shoppen mødte jeg en ny kærlighed ved første snif: Stella McCartneys Rose Absolute. Hundedyr, eksklusiv og hamrende lækker. Så den røg uden blinken ned i indkøbskurven sammen med Marianne. Mmm. Jeg glæder mig faktisk allerede til næste gang jeg skal på flyveren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *