Velkommen Nye Sunde Liv

En af pigerne på mit studie, der ellers er høj, slank og smækker, tog en af dagene en madpakke med, der bestod af lutter store, hvide bønner og noget salat. Måske et par gulerødder. What the fuck, tænkte jeg, pigebarnet har jo ikke et eneste gram overskydende fedt på kroppen. Og alligevel bruger hun sin frokostpause på lystigt at gumle på… det dér.
Jeg tog ved samme lejlighed et hurtigt kik ned ad min egen blegnende, begyndende små-dellede korpus, der virkelig godt kunne trænge til mere kanin-mad og og et par knaldhårde spinningtimer med hysterisk overgearet træner. Og det blev ikke bedre af, at en af de lækre fyre fra holdet et par timer efter tog en pose gulerødder op af tasken og begyndte at kværne dem i sig. En efter en. Langsomt og nærmest nydende.
I dag skulle det så være. Dag Et i mit nye, Sunde Liv. Morgenen blev tilbragt med at shoppe lutter light-produkter og andet grønt føde. Fyren bagved mig i køen havde noget langt mere livsbekræftende indhold i sin kurv. Men det er nu indtil videre gået meget godt. Jeg brugte nogen tid i toget på at æde min medbragte pose gulerødder. Gnask, gnask. Jeg slugte det hele. Det, der røg ned, var min stolthed og min livsmod. Ikke mere Marabou, Ritter Sport eller Ferrero Rocher. Næste skridt bliver at få investeret i et ½ års kort nede i fitnesscentret. Det koster latterligt lidt, og man kan se Oprah, mens man slavisk pukler løs på en eller anden maskine. Nu har jeg ingen undskyldninger mere. Jeg er blevet et Sundt Menneske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *