En onsdag aften

Stilstand her på bloggen. Ja. Det skyldes den stundende højtidstravlhed. Men her til aften skal det så være. En hel, rolig aften foran fjerneren, med benene oppe på sofaen og den bærbare ved hånden. Ingen pligter. Absolut nej. Jeg nægter. Måske højst tebrygning, hvis bølgerne skal gå højt. Havregrynskugletrilning, hvis jeg skal være rigtig pervers. Onsdag aften er Desperate Housewifes aften, og jeg er nu engang repræsentant for det kvindelige køn. Lige nu kigger jeg på Rabatten. Det er nogle søde drenge, dem der prøver at overbevise mig om at discount er sagen. Især de to rabat-tvillinger. Fyre snakker altid om at det ultimative ville være to blonde tvillingesøstre. Er Rabat-tvillingerne så deres mandlige modsvar? Tja. Jeg tror nu, det ville være en kende for bizart. Men de er klart søde at se på. Men de får ikke mig til at købe discountcornflakes eller andre ting. Men… mmm… deher loftslejligheder med udsigt over København, som de snakker om på Rabatten lige nu, sådan en ville jeg dælme godt eje. Især hvis jeg i forvejen havde sådan en lejlighed på øverste etage i ejendommen. Slå sammen og så er der panorama og sol på første sal. Gid, man havde købt en ejerlejlighed dengang i 2001. Så ville jeg have det voldsomt godt nu. Nå, men det går nok. Har det egentlig temmelig godt her til aften. Nu er der livsstil på DR’en. Samtalekøkkener og eksotiske kaffesorter. Jeg elsker det. Ikasseputning af folk. Det bliver en god aften med benene oppe på sofaen. Mmm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *