Farvel til Konrad

Jeg elsker december måned, fordi jeg skal ud og købe gaver. Til mig selv. Jeg fik dog tyvstartet lidt og har nu foræret mig årets julegave, og den er fed – som en af mine venner ville have sagt – den kører på pikken. Simpelthen! Øh, passede det ind i denne her sammenhæng? Men i al fald, har jeg anskaffet mig et lille, funky tøsekamera i lilla. 6,0 Megapixels, stor LCD-skærm og ikke mindst, så er designet da lidt labert. Lige til dametasken. Så det er en fortrinlig erstatning for mit gamle Canon kamera, Konrad, der af uforklarlige årsager begik selvmord sådan lige pludselig. Det efterlod et lille digitalt hulrum i mit liv, en udokumenteret fase. Men nu er jeg i hvertfald dækket godt ind med digitalkamera igen, og jeg kan næsten ikke vente på at se hvilke magiske vidundere jeg kan udrette med kameraet. Nu skal jeg så bare lige have fundet et passende navn til det. Nogle af mine ting har jo navne, og de er sådan set kommet til mig lige ud af det blå. Kameraet skal dog klart have et pigenavn, så nu går jeg og venter på et kald fra de højere magter. Viola, måske? Det var det første, der kom til mig. Ja, Viola, det lyder godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *