Julefrokostkultur

Jeg elsker julefrokoster. Lad der ikke være nogen tvivl om dette. Denne ene gang om året, hvor det er fuldstændigt legitimt at æde gris og drikke snaps lige så tosset man vil. At være sejlende stiv allerede under risalamanden. Vi danskere er i det hele taget et ganske perverst folkefærd. Jeg nyder det nu lidt. Det er altid sjovt at være til julefrokost klædt i rødt fra top til tå. At kaste al fornuft over bord. At forfølge folk med medisterpølser. Lege tysk førsteelsker incl. stor, sort påklistret overskæg. At være helt grisk til pakkespil for så at ende med en… ja, medisterpølse. Vi var fuldstændig besatte af medisterpølse, da vi holdt sidste DASK julefrokost (ikke noget med smæk, men en lille, hemmelig loge) I år skal jeg til hele 5 julefrokoster. Det bliver knaldhårdt. Var til den første af slagsen sidste weekend, og det var af sådan en type, som man nærmest måtte kravle hjem fra. Med et stort grin over hele fjæset. Her i weekenden bliver det en stor julefrokost. Jeg spår den til at blive rigtig sjov. Og næste weekend er så min fødselsdag. Mon ikke det kan indkassere gratis drinks i løbet af aftenen? Ah, jeg byder december velkommen. Der bliver knald på. Derfor ved jeg heller ikke lige, hvor meget jeg kommer til at blogge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *