Kommunalvalg minus lir

Så er kommunalvalget lige op over. Jeg er blandt den femtedel af danskerne, der stadig ikke har nogen ide om hvor jeg skal sætte krydsen. Kommunalvalg, hvis det skal tages alvorligt, er og bliver dybt usexet, og det hjalp ikke synderligt, at jeg forsøgte at finde de lækreste mandlige byrådskandidater på valgplakaterne. Resultatet var spagt. Ham, der var pænest på valgplakaterne, viser sig i følge kommentarerne at være en diminutiv mand med totalt placerede hørebøffer. Her i København står überborgmestervalget mellem en stirrende mand, der ser ud som han bruger mascara, men som ikke har de saftigste skandaler i bagagen, men det har hende den stramtandede tante med den fynske æbleplantage mm. til gengæld, og så har vi ham denneher stordansende fyr, der har spillet den pædofile, sexfikserede fechitist Niels Buckingham i Langt fra Las Vegas, som nu stiller efter overborgmesterposten. Det var spidskandidaterne. For så ikke at tale om alle de andre skandaleombruste politikere (fx. hende der i dag spottedes på Østerbro med en strittende… ting… i munden) Eller alle de topirriterende folk der står udenfor diverse indkøbscentre og vifter med valgpropaganda, som alligevel efter et hurtigt kig ender i skraldespanden. Jeg har overvejet lidt at stemme radikalt, og derved tilslutte mig det topmoderne segment, men det bliver jo så R!tt der bliver peget på, så vidt jeg har forstået valgsystemet. Hende har jeg egentlig ikke noget i mod, men jeg jubler heller ikke. Åh. Enten tager jeg et kig på kandidaterne igen og stemmer på den lækreste fyr jeg kan finde, efter allerbedste sexistiske metode. Jeg kunne stemme blankt. Eller springe ud – på mine skæve ben. Så meget for demokratiet. Jeg (eller København) er vist ikke helt moden nok til at være berettiget til at sætte kryds på stemmesedlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *