Lejlighed i ghettoen?

Så kom det. Tilbuddet om en lejlighed. Jeg er ellevild, men det er i SV. Sydhavnen, Sjælør. Ikke det mest posh område i København. Og slet ikke, når det er ovenpå en varmestue. Det er min far godt klar over, og gør alt for at skræmme mig:

Poul siger:
nej – virkeligheden er jo nok at det er ledigt fordi det er over den varmestue
Poul siger:
så du nogle af naboerne?
Stella Artois siger:
Ja, jeg er døv, så jeg er ligeglad med om de larmer
Poul siger:
klart
Stella Artois siger:
men det er noget andet hvis de banker på døren eller noget
Poul siger:
var det en stuelejlighed?
Stella Artois siger:
men ej heller det kan jeg høre
Stella Artois siger:
1. sal
Poul siger:
pyh
Poul siger:
du skal slet ikke tage en stuelejlighed
Stella Artois siger:
jeg tror de er tilforladelige hvis man smiler pænt
Poul siger:
1. sal – ok
Stella Artois siger:
og gir en øl i ny og næ
Stella Artois siger:
hehe
Poul siger:
klart…
Poul siger:
de sidder jo også nede på torvet om dagen
Poul siger:
king skal jo have frisk luft
Stella Artois siger:
Ja
Poul siger:
og de hygger sig med at sidde på bænken med en guldbajer i den ene hånd, king i den anden
Poul siger:
og råbe efter dem der går forbi
Stella Artois siger:
det kan jeg heller ikke høre
Poul siger:
indimellem slår de hinanden ihjel – men bare de holder det i deres egen kreds
Poul siger:
så skal de ikke høre noget for det
Stella Artois siger:
hehehe
Stella Artois siger:
du er ikke positiv hvis jeg flytter?

Jeg tror nu alligevel, jeg gør det. 62 kvadratmeter helt til mig selv, det er ikke til at kimse ad. 10 minutter på cykel til city. Køkkenet var et stort hul i gulvet, da jeg inspicerede lejligheden, som ellers er ganske veldisponeret. Den var ret misligholdt da jeg var der, men det bliver der rettet op på. Måske der boede en gammel mand der, der døde, og lå der i 2 uger, inden han blev fundet. Åh gud. Det håber jeg ikke. Og hvis det er tilfældet, har jeg slet ikke lyst til at høre det. I al fald, spritnyt køkken og afhøvlede gulve. Nå, men jeg rykker nok – med mindre nogen lige pludselig har en 80m2 lejlighed på toppen af Christianshavn til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *