Marcello afgået ved døden part ??

Årh, den Marcello. Jeg synes, at den ryger i pendulfart mellem Amager og værkstedet i Nordvest. Der er altid noget galt med den. Igen og igen. Selvforskyldt eller ej. Her til morges har jeg så endnu en gang været forbi min efterhånden rigtig gode ven Tue på værkstedet. Nogen havde prøvet at stjæle Marcello, men det lykkedes dem ikke at brænde ratlåsen op, så de havde flået så meget i styret, at det blev skævt. Heldigvis blev det ikke særlig dyrt. Da jeg troppede op, behøvede jeg ikke engang at sige til den kære knægt, at jeg skulle hente Marcello. Fyren sendte mig blot et opgivende smil og sørgede for dyret straks stod udenfor klar til afhentning. Mon man kunne få en vis rabat, når man nu frekventerer værkstedet så hyppigt? Jeg bliver garanteret snart smidt ud af mit forsikringsselskab. Smider telefoner væk, får tasker og cykler stjålet og maltrakterer scootere. Gad vide, hvad det næste nu bliver? Men banke-under-bordet, jeg skal kun have nogle meget få ture mere på Marcello, så det kan da næsten ikke gå mere galt for i år. Jeg smider den i garagen inden december, for det er altså dybt usexet at køre scooter i mit hvide skitøj. Har prøvet det. Der er simpelthen ingen fyre, der sender fingerkys gennem deres bilruder, når jeg sidder ovenpå en vinterkold Marcello og ligner en oversize, forkølet snemand. Jeg tager cyklen til vinter. Det er mere chikt. Jeg sværger. Jeg skal. Jeg skal. Jeg skal!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *