Overspringshandlinger – igen!

Som sædvanlig skal jeg være en af de sidste til at hoppe med på de her fikse systemer, som letter livet uendeligt meget for en nørd. I dette tilfælde noget med RSS feed. Ja, jeg har ikke helt forstået hvad det er for noget, så jeg må naturligvis indrømme, at jeg måtte virre med hovedet og virke meget forvirret (hvilket jeg også var) for at få lidt mandlig hjælp til at få det fikset. Men det er dælme smart. Man kan læne sig tibage og se, når ens yndlingsblogs har opdateret noget. Man behøver næsten ikke aktivitere sine små, fedtede fingre for at checke alt det nye og spændende. Jeg er vis på, at det system har eksisteret længe, men tja, nu er jeg i hvert fald på. Så bloggen her kan også fanges på den måde. Eller hvordan det nu fungerer. Men det er naturligvis også farligt, når man rent faktisk burde skrive opgave. I denne her stundende højtid begynder eksamensmonsteret jo så småt at bevæge på sig. Og når man er så doven hvad tilegnelse af væsentlige (eller ikke) informationer angår, som jeg er, så går det nemt helt grueligt galt. Men det er jo også en grund til min jyske eksil. Opgaveskrivning, ja, nemlig. Mens alle andre er ude og suge snebajere. Den fagre ungdom. Hmrf!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *