En em af appelsiner

Mange vil nok klandre mig for at være underlig, men er der noget, jeg så absolut ikke kan udstå, er det den gennemtrængende odeur af appelsiner og clementiner. Og det er en hørm, der intimiderer mine fintfølende næsebor hele december måned. Ikke alene voldtager den min sarte og delikate lugtesans, men sætter også sine klamme spor over alt. Appelsinfingre er noget af det ulækreste i hele verden, hvis man spørger mig. Især fordi disse små, fedtede og ildelugtende fingre, der har været i kontakt med appelsiner, sætter deres duftspor overalt. Hvis jeg trykker en appelsin-dunstende hånd, er lugten derefter at spore på mine hænder, så en grundig desinficering af hænderne ved hjælp af sæbe og rindende vand er tvingende nødvendig. Selv tastaturer og mobiltelefoner kan stinke af appelsin, og mine fingre besmittes derved. Her forleden lugtede katten af appelsinfingre, fordi en eller anden usmagelig person havde begramset nogle appelsiner og derefter dens fine pels. Gad vide hvor mange appelsinskaller jeg er i daglig kontakt med via. berøring af forskellige genstande? Tanken er skræmmende på samme måde, som da jeg engang læste i et blad, at et gennemsnitsmenneske på daglig basis er i kontakt med omkring 15 forskellige penisser via. dørhåndtag og lignende. Åh. Pas på. Julen er lige bag ved dig med sine appelsinlugtende fingre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *