En nymfomans bekendelser

Hvis man lige tager et kik ind på Blogbot, kan man observere, at der er vanvittig mange blogs, der handler om mænd. På den der meget selv(og mande)udleverende måde, hvor så godt intet er overladt til fantasien. Jeg må indrømme, at jeg ikke kan lade være med at læse med. Det er noget, man ikke kan undgå at blive enormt nysgerrig over. Altså, sex og vold sælger jo. Måske lidt af et billigt trick, men det virker, ingen tvivl om det. Ikke, at jeg skal være frelst, for sådan en type er jeg overhovedet ikke, men det er dælme ikke meget på sådanne blogs, som man ville kunne være i stand til at sige til fremmede i virkeligheden uden at rødme. Det, der ellers normalt kun bliver udvekslet til pigemiddage med vin på bordet, bliver bloglagt her. Piger er verdensmestre i at pludre. Det er godt, at der så findes et forum for det på nettet. Og så er der lige det, der slår mig. Hvorfor er der ingen mandeblogs, der dyrker noget i den retning? Og nej, jeg tænker ikke på Kapster. Hans brand er jo netop, at han ikke får noget. Jeg kunne egentlig meget godt tænke mig at følge en blog a la En Playboys Bekendelser. Så kunne man sidde der og blive godt og grundigt forarget over mandens handlinger, mens man egentlig også blev underholdt så det battede. Alt det, der bliver udvekslet mænd imellem til fodboldkampe, i saunaer og herreværelserne? Hvilken pige ville egentlig ikke more sig over at være en flue på væggen der?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *