Fødselsdag

Så er fruens årlige ældelse officiel. Den 9. december for præcis 24 år siden valgte jeg at berige Jorden med min tilstedeværelse. Og i dag er en ganske særlig dag. Jeg har nemlig besluttet at gøre ligesom lille Oskar i Die Blechtrommel. Jeg ophører med at blive ældre. Så det her er jo min sidste officielle fødselsdag. Om 10 år, hvis nogen spørger, er jeg naturligvis stadig 24 år gammel. Jeg har endnu ikke fået nogen gave, men jeg forventer naturligvis en lind strøm i løbet af weekenden. I dag er det Mettes fødselsdag, hurra, hurra, hurra. Hun sikkert sig en gave får… Øv, det er ikke lige til at gejle sig op til fødselsdagsstemning på samme måde som dengang i 1989, eller noget. Men mon ikke festen helt af sig selv kommer snigende i løbet af aftenen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *