Fødselsdagsgaver

Så er den årlige fejrelse af min ældning vel overstået, og det var en rigtig hyggelig event sammen med hele den pukkelryggede. Men noget stak mig i øjet. De anser åbenbart mig for at være mere gammel end jeg rent faktisk er (jeg er jo stadig en vårhare) Først var det min lillesøster. Hun er ekspert i ansigtshud, vurderet ud fra de oceaner af tid, hun tilbringer ude på badeværelset til sin aftentoilette. Så det var ganske passende, at jeg fik nogle cremer til at smøre ud i hovedet af hende. Nå, men jeg pakker så så nogle Plaisir-produkter ud. Ikke at det er noget galt med Plaisir. Det er bare det, ud fra min ekspertise i indholdet af diverse toiletskabe, at Plaisir er fast inventar i både min mormors og farmors toiletskabe. Og min hedengangne oldemor fik også Plaisir som standard, dengang hun levede. Og så stod de udpakkede Plaisir-produkter der og gloede på mig. Nej, nej. Plaisir dufter sikkert godt, men jeg skal ikke flashe produkter til gammel hud på min badeværelseshylde. Jeg beklager, hvis jeg med disse ord har fornærmet det kvindelige segment, der rent faktisk benytter sig af Plaisir-produkter. Men det er altså min mening om det mærke. Og så var det min mor. Normalt excellerer hun i levering af sengetøj mm. Denne gang gav hun mig også nogle supergode ting (fx. Margretheskåle, som jeg rent faktisk har ønsket mig) Der er så den her lækre pakke. Spændingen stiger. Noget lingeri, uden tvivl. Men jeg pakker så noget enormt, hvidt og ganske ergonomisk op. På den der ganske fodformede måde. Perfekt til mor/+ generationen. Og så hed den dælme Minimizer. Ja, altså. Jeg har godtnok ikke verdens mindste attributter, men det der var nok lige at stramme den lidt. Hvad ville en potentiel fyr ikke sige, hvis han pakkede op for sagerne og fik den der Minimizer lige op i synet? Åh, jeg holder af min familie. Men jeg er altså kun 24 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *