Film

Hvor skal jeg se mange film her i julen. Har allerede fået set Det store Ædegilde, King Kong, superamerikanske Fars Fede Juleferie, Bourne Identity (åh, Matt Damons overarme… suk!) og Ondskabens Hotel, og her stopper festen ikke. I dag skal jeg se Monty Pythons Flying Circus og Sin City. Good Night and Good Luck, Brokeback Mountains og Narnia skal ses, på det store lærred. Jeg skal voldse film som jeg aldrig nogensinde før har gjort, undtagen dengang da jeg læste grundforløbet på film og medievidenskab. Der blev vi heglet gennem den ene klassiker efter den anden. Grunden til at jeg normalt ikke ser så mange film er, at jeg er så forbandet dårlig til at koncentrere mig om handlingen, når jeg ser film alene. Der er altid noget andet, der lige skal ordnes. Og så er jeg lidt bange for Blockbuster. At troppe op sådan et sted helt alene udstråler så meget, at jeg er single. Ikke at jeg har noget imod den tilstand, egentlig, men de der singlefyre (tilsyneladende) der huserer i Blockbuster ligner alle sammen hamher Nicholas Bro. Og resten af klientellet består af par, der skal hjem og krølle sammen foran tv’et. Og så er der det ved skranken, at jeg altid glemmer min kode, fordi jeg så sjældent sætter mine ben i Blockbuster. Sidst, men ikke mindst, er det også så svært at huske at aflevere de her film til tiden. For hvem skal gøre det? Men de problemer har jeg ikke her i julen. Folk er allesammen med på at se film. Og så skal der glos på lærredet til mine øjne bliver firkantede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *