For lækker?

I går så jeg en film. Det gør jeg ellers næsten aldrig, da jeg er bange for at gå i Blockbuster alene, og så kan jeg forøvrigt ikke koncentrere mig om film ret længe ad gangen. Men igår var det så denneher franske film, jeg formåede at følge med i. Hovedpersonen hed Pauline, og resten har jeg glemt. Undtagen den franske forføreriske frø, Henri, der bedrog Paulines kusine Marion med bolsjedamen, og da Pauline gik ham på klingen omkring hvorfor han gjorde det, var det fordi hun var for perfekt. For lækker, ligesom Afrodite, eller hvad det nu var han sagde. Han sagde, at han ikke kunne falde for så lækker en pige. Det var for meget af det gode. Det fik mig til at spekulere lidt – kan mænd virkelig tænke sådan? For i følge mine erfaringer, er fyre sgu ligeglade. Hvis det lykkedes en halvbøvet fyr at score en pige, der er langt pænere end ham, spankulerer han stolt rundt. Har slet ikke noget imod at flashe sit hår på ryggen og ølmaven. Var det en pige derimod, ville hun have evige bekymringer, hvis fyren var lækrere end hende selv. Det ville blive umuligt at slappe af, at konstant trække maven ind og sørge for at tage sig bedst muligt ud. Og hvis den lækre fyr rent faktisk var en kæreste, ville det afføde bekymringer omkring alle de andre bidske hunhunde, der bare ville have hans krop. Så de allerfleste piger jeg kender, vil faktisk slet ikke have en fyr, der er alt for lækker. Han skal være en lamsebamse, men ikke for lækker. Faktisk er en helt almindelig fyr, der har noget specielt over sig, helt ultimativ for de fleste piger. Men hamher filmfrøen Henris kommentar fik mig til at tænke over, at det samme da helt bestemt må gælde for de fleste fyre også. Altså hvis man lige trækker typer som Peter Asschenfeldt fra. Der skal være kant i den person, man er sammen med. Ikke bare lutter forgyldt overflade, for så kan man jo aldrig helt slappe af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *