Go søndag & Go’ røv

I dag er sådan en dag, hvor det er optimalt at ligge under dynen med en lækker mand, og ja…pardon my french… knalde hele dagen. Kun afbrudt af sessioner med pizzahentning, colaopfyldning og måske en tur på toilettet i ny og næ. Sove, snakke, spise og se en bunke gode film på DVD. Al færden udendørs burde næsten være forbudt ved lov, når vejret er så kedeligt, at man end ikke ville jage en hund ud i kulden. Jeg er inkarnationen af Dagen Efter Julefrokosten. Vågnede på hotel med hår så stift, at det stod ud til alle sider, mascara og øjenskygge tværet ud over det hele og den obligatoriske besætning af ikke særlig lækre handymen på øverste etage. Så i dag har jeg bare splattet ud. I selskab med en finsk veninde, 1,5 liter cola og pizza og pomfritter. Dejlig svinsk. Uden tanke for hvad man bør gøre (for eksempel at trække frisk luft og skrive og læse) Opvasken har forskanset sig i køkkenvasken og der er tobakslugtende tøj spredt ud over hele lejligheden. Nu er finnen sat på båden, men ikke på vilkår, om jeg vil gøre noget som helst ved det rod, der har hobet sig op. I aften vil jeg være hamrende ufornuftig. Og længe leve det. Jeg er faktisk småsulten, men jeg gider ikke rigtig at rejse mig op fra sengen og den varme dyne for at hente mad. Måske jeg skulle gå ned og hilse på pizzamanden igen? Og denne gang bestille en kebab? Dejligt luksusproblem. Go’ søndag & go’ røv herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *