Møde fra fortiden

Efter endnu en hardcore dag i Odense, hænger jeg ud i Fakta for at shoppe necessariteter. Skøn at skue med et anæmisk udseende, smertende fødder efter ti timer i syv centimeter høje hæle og udstående øjne af at have siddet i tog med uæstetiske mennesker så længe. Jeg står og glor på en hylde med noget krimskrams, der skal forestille sig at være juledekorationspynt, mens jeg tænker på, hvordan jeg for helvede kan få det hele til at gå op i en højere æstetisk enhed. Nej, jeg har ikke lavet dekoration. Men i aften skal det være. Nå, men så er der lige pludselig en, der prikker mig på skulderen. Et ansigt, jeg sidst så i Århus i 2001, og som jeg grint, grædt og skændtes med. Min tidligere film-makker fra hf-tiden. Pludselig har hun materialiseret sig i min Fakta. Og så viser det sig, at hun også er emigreret fra Jylland, for et halvt år siden, og nu rent faktisk bor 100 meter fra mig. Nøj, hvor er det hyggeligt. Hun er færdiguddannet og har fyr på og det hele. Meget voksent. Vi får aftalt en date i løbet af næste uge, og da jeg så går ud af Fakta, er det i en lidt lettere tilstand. Hvor er det hyggeligt at møde mennesker fra ens fortid på steder og tidspunkter, hvor man allermindst forventer det. Nu mangler vi bare ham den lækre Dennis med de gule technobukser, som var fast inventar i mine ungpigefantasier. Har dog stiftet bekendtskab med hans look-a-like (minus gule technobukser), men det er jo naturligvis en helt anden historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *