Madfetich

Nogle gange tror jeg, at jeg udviser sikre tegn på graviditet. I skiftende perioder får jeg en fetich for bestemte fødevarer, og det er ikke altid, at sådanne fødevarer kan indtages offentlige steder. Lidt a la Bridget Jones, der sidder i sofaen og voldæder is. Sådan er jeg også. Bare med noget mere besynderlige fødevarer. Lige nu har jeg en skinkesalat-fetich. Spørg mig ikke hvorfor. Har lige gnasket rugbrød med skinkesalat, fordi jeg havde lyst. I lang tid syntes jeg ligesom, det var småulækkert. Sådan en hakket, grødet masse, og noget, gamle mennesker spiste i store mængder. Men en dag kom det på brødet. Og siden har jeg været en addict. Lækker konsistens. For et par uger siden, var det havregrynskugler. Meget fedende, og noget, der gav fedtede fingre at lave. Og så har jeg også en sær fetich for rå champignoner i skiver, drysset med salt og med små marinerede hvidløg i chiliolie oven over. Klassikeren, numero uno. Det hænder stadig hyppigt, at jeg spiser det. Der har været oliventapenade. Ciabattaboller med kødpølse. Nettos grovskårne chips stegt i peanutolie. Dem og andre obskøniteter finder vej til min mave under u-overvågede forhold. Jeg ved ikke, hvad der ville ske, hvis jeg skulle bo med en mand. Han ville nok løbe sin vej, skrigende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *