Mr. Hanky the Christmas Poo

Så var det den jul – eller i hvert fald, vi har ædt, hvad der er at æde. Og det i en grad, der tangerer Den store Ædegilde (med min kære Marcello Mastroianni in persona) – bare minus sex, naturligvis. Som en naturlig forlængelse af de gigantiske mængder gris og and vi fik sat til livs, var emnet i samtalerne oftest i retning af det latrinære. Det helt store juletema 2005 i familien B. Som min søster mente: Ingen jul uden en Bertelsen-vittighed (læs: noget med numsen) Vi har sat adskillige negere på kanalrundfart, drejet en lang række lerfigurer og så fremdeles. Der har været flere akutfødsler under stor familiebevågenhed. Det er jo egentlig også utroligt, så stor en mængde fæces den danske befolkning må have produceret ovenpå denne her overflodsjul. Sikkert nok til en (eller flere) 10 meter høj mr. Hanky the Christmas Poo. Skræmmende tanke. Men nu er det i hvert fald ved med at være slut med alt det spiseri. Og så må jeg jo sørge for at blive fast inventar i et af de der maniske motionstempler. Nu er dagene jo ved at blive længere, og det betyder så, at jeg skal til at droppe juleformen til fordel for sommerformen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *