Nytårsrobe?

Jeg har fået galopperende præsentationsangst. Det for ikke at leve op til dresscode-forventningerne til nytårsfesten. Jeg havde lykkeligt besluttet mig for at genbruge min sorte tylskørt fra sidste nytår, krydret med ny, sort top med sølvpailetter på. Det er et andet selskab i år, som ikke har set tøjet, og dermed har man ikke overtrådt de usynlige pige-regler. Dette meddeler jeg så til min nysgerrige værtinde-veninde, som er designer. Og så er svaret: Skal du ikke have noget kontrast til det sorte? F.eks. tilbehør i pink, limegrøn, lilla, petroleum, turkis eller rosa? Og så borer pigebarnet videre i min sorte kjolesamvittighed: Jeg skal have sort kjole med brun/guld/glimmer, med lange stenperler i petroleum/grøn og grønne/petroleumsfarvede eller så bare store guldøreringe samt nye sko. Og M (kæresten) skal matche min kjole med hans slips. Nå, øh. Ja, altså. For det første, havde jeg regnet med bare at smide noget sort på. Det er en sikker vinder, man ser altid brandgodt ud i sort, og det slanker. Og for det andet, er jeg nu faktisk heller ikke i besiddelse af en mand/kavaler/ledsager/accessorie, hvis slips kan matche min eksklusive robe. Jeg tror, jeg ender med at kaste mig ud i menneskehavet igen, denne gang ikke efter julegaver, men nytårstøj. Åh, den december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *