Afikeaficering og fantom-lækkersult

Så fik jeg desikeaficeret Det Lille Hjem. Goddag, fede, boligblad-stil. Ud røg den grimme, blå sofa, der var offer for Heavenly Tiger Lily the Evil Animal of Destructions bersærkergang sidste år. Ud røg det lige så grimme, pisgrønne, ekstremt ikea-agtige, kvadratiske lille bord til 75 kroner, der fungerede som sofabord. Endelig røg også endnu en ikea-klassiker, Skyar-lampen, der var offer for mine spidse støvler for nogen stund siden. Den er forøvrigt blevet spottet af mit skarpe blik i minumum 5 lejligheder alene her i blokken, og jeg har mindst 3 i bekendtskabskredsen, hvis hjem den pryder. Det hele plus to store gulvplanter, som jeg langsomt fik pint og dræbt, røg ud i de store containere. Hvilken herlig, nærmest zen-buddhistisk følelse, det at smide ud. Nu kan mit gulv inklusiv myriader af små, fluffy nullermænd atter ses. Nå, men man bliver faktisk rimelig træt af sådan en omgang, når man ikke er helt rask. Og man bliver også helt vildt lækkersulten. Men min fugleinfluenza har sprøjtet enhver form for vitalitet i mine smagsløg ud. Hvad er så egentlig pointen i at lave god te med mælk og sukker, samt nyde noget lækker chokolade? Jeg er stadig lækkersulten. På den der lidt fantom-agtige måde. Lidt, ligesom, at man stadig kan mærke sine tæer, selv om benet er amputeret. Årh, det er ikke nogen særlig sjov følelse. Jeg tror bare, jeg går i seng i stedet så.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *