Ciao blondissima

Her på det sidste har det knibet lidt med at skrive eller tænke noget tilnærmelsesvis intelligent. Når man sådan får ferie, er det oplagt at man fyrer den af og får ordnet en masse formalia. Og får slappet af helt ind til knoglerne. Men jeg er derimod drattet ind i et anfald af ungdomssløvsind, kun afbrudt af sporadiske energiudladninger i sundhedsaltrene her omkring the City. Nå, men det kan måske hjælpe på sagerne, at jeg har givet afkald på tilværelsen som blondissma. Helt permanent, endda. Mit hår som det har været, er nu historie. Fik farvet håret brunt i dag. Afkaldet på blondinestatussen kan måske øge ventilationen oppe på øverste etage, jeg ved det ikke. Blondiner har det muligvis sjovere, men det er jo sjovt at få trakteret garnet i en ny udgave. Som pige er jeg meget hysterisk omkring mit hår. Bruger altid en ordentlig røvfuld penge på det og er alligevel aldrig hundrede procent tilfreds. Men jeg tror og håber, det her look hitter, når jeg har vænnet mig til at hår og ansigt skal være en helhed. Lige nu kan jeg ikke få det hele til at gå op i en højere enhed i spejlet. Men min blomsterhandler syntes vist nok, at det hittede. Fik af ham ekstra blomster ud over de tulipaner jeg forærede mig selv i dag. Til dig fra mig, sagde han. Ihh, den slags kan redde en piges dag. Nå men i hvert fald, nyt hår. Ciao, blondissima!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *