Hverdagens comeback

Første hverdag i zero six, og da jeg åbner indbakken ud på formiddagen, udsættes jeg for en regulær mail-voldtægt. Ind vælter det med mails. Det kan sagtens mærkes, at folk er vendt tilbage til deres pinde. Når man som jeg er ret aktiv her og der, kan det sgu mærkes i indbakken. På en gennemsnitlig hverdag er der omkring 15 mails fra alt muligt mere eller mindre underligt. En masse krav, forventninger og ønsker i forskellige størrelsesordener. Og jeg sætter altid en ære i at svare relativt hurtigt. Det sætter virkelig juleferien i perspektiv – ikke en eneste gang var jeg tvunget til at åbne min papirkalender, der sidst blev åbnet den 21. december. Ikke en eneste formel mail har jeg sendt ud. Ingen seriøse planer eller aftaler. Måske man skulle have det in mente og drosle lidt ned for alle de der aktiviteter? Nå, men nu på vanten igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *