Krøniken

Så fik jeg, sammen med horder af andre kaffe-og kagespisende danskere, sat mig til skærmen, dog med te og Summerbird-flødebolle, og konsumeret fyrre minutters god, gedigen dansk kulturarv. Ikke at det interesserer mig voldsomt meget normalt, men min mor skulle have sin ugentlige fix. iAndy henledte min opmærksomhed på Henrik Palles anmeldelse af serien. Den var underholdende at læse. Jeg tænkte også straks Asbjørn ved synet af Troels Lyby. Og at den nu rødhårede Karen burde tage sig kraftigt sammen – tænk, at hellere ville holde bryllup i en to-værelses end et ordentligt sted? Jeg er klar over at der ligger en sund arbejder-ideologi bag, men altså. Og så var det Lotte Andersen, også nyligt spottet som Hel. Jeg går ud fra, at hun sandsynligvis skal holde et par sæsoner til i Krøniken, grundet sit alt for unge look i forhold til gommens alder. Måske et forbehold a la de her Harlequin-film, hvor den samme 20-årige skuespillerinde spiller en kvinde fra 15 til 90 år ved hjælp af mere eller mindre genial makeup. Og så er der en sidste ting, der altid har ligget mig på sinde. Anders W. Berthelsens hår. Det er evig-kikset. Er der egentlig en eller anden hensynsfuld og modig sjæl, der forsigtigt har påpeget overfor ham, at han måske burde ændre frisure? Den evigtunge mand går helt uhindret rundt med det der flagrende hår, ligemeget hvilken rolle han har. Det er lidt synd, for det hår er altså ikke særlig fikst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *