Mænd og trutmund

Her forleden så jeg Bertoluccis Innocents – The Dreamers. Noget suspekt film med masser af vin, incestuøse undertoner og nøgne mennesker. Hovedpersonen var en fyr, Matthew. Ren babyface med klare, blå øjne og meget fyldige læber. Jeg kunne slet ikke få mig til at klassificere ham som pæn, selv om han ellers havde en ok krop, symmetriske ansigtstræk og alt det der. Det var simpelthen de der læber, der sprang mig i øjnene. Selv om sådan nogle sikkert er meget rare at kysse, er det dælme strengt forbudt for fyre at rende rundt med sådan en permanent trutmund. Det er egentlig lidt sjovt, at det er et stort plus, hvis tøser går rundt med sådan nogle læber – se bare Angelina Jolie, Scarlett Johannson og Esther Canadas. Men til fyre? Nej, nej. Det er bare no-go. Big time. Det er alt for feminint. Det er kun homoseksuelle mænd, der falder i svime over det. For at lægge yderligere vægt på mine ord, kan jeg fremlægge et andet eksemplar af det mandlige køn, som har alt for svulmende læber. Behøver jeg at nævne en vis hr. Kjergaard? Det var dybt traumatisk, dengang DSBs Ud & Se havde et stort billede af hans ansigt på forsiden. Ikke, at jeg antyder, at han er homoseksuel, for det er han i hvert fald ikke. Men vi kan altså slet ikke kapere det der vulgære kyssetøj, han går rundt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *