Mere motion

Åh, jeg har det som jeg hele natten er blevet gennembanket af to store skaldede fyre. På den ufede måde, altså. Hele min krop værker. Grunden er den, at jeg er blevet medlem af det, jeg hader. Fitnessdk. Ud røg alle mine smukke principper. Det var egentlig en semi-uanstændig video som jeg spottede hos Sille, der fik mig til at tænke, at hvis jeg så meget som skal have skyggen for chancen af at have sådan en krop, skal det dælme være nu. Man bliver jo ikke 19 igen. Og desuden skal jeg og min lyserøde ski-vest jo snart en tur til Val d’ Isere. Så jeg var meget nem at overtale for overentusiastisk nyfødt motionsfechitist af veninde. I går skulle det så være. Noget bodypump på hold. Vægtstænger og løft, op, op, op, og så tager vi den en gang til – gjaldet ud af et urimeligt perfekt udseende, overengageret pigebarn af instruktør. Men den krop er hun jo ikke kommet sovende til. Så på med vanten, MB. Jeg er tilmeldt noget spinning i dag. Erindrer disciplinen som noget, der nærmest tangerer tortur, men der er jo det, med at man må lide for skønheden. Men jeg håber, det går hurtigt med at komme til at elske det. Jeg er jo en af disse utålmodige tosser, der går rundt med denher stædige tro på, at Rom blev drukket på en dag. Jeg håber, jeg om en uge er en af dem, der med vilde øjne proklamerer at jeg nu altså skal have min daglige motionsfix i templet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *