MSN på svensk

I forlængelse af mit afkald på alkohol, fordi det feder, havde jeg just en msn-samtale med min svenske msn-ven, som vist er inkarnationen på en mand hinsidan. Jeg er vild med svensk. Se bare hvorfor her:

Bebe Daisy Boo siger:
jeg drikker ikke mere alkohol inden sommer
Gustaf siger:
wow
Gustaf siger:
sv[rt
Bebe Daisy Boo siger:
ja
Bebe Daisy Boo siger:
mycket svært
Bebe Daisy Boo siger:
men … man bliver så fed af al den alkohol
Gustaf siger:
man blir det
Bebe Daisy Boo siger:
Ja
Bebe Daisy Boo siger:
jeg er et levende bevis på det
Gustaf siger:
och kåt
Gustaf siger:
lol
Gustaf siger:
mitt problem
Bebe Daisy Boo siger:
Ja….men at være fed og kåt. det er ikke en god miks
Bebe Daisy Boo siger:
i hvertfald ikke som pige
Gustaf siger:
det är sant
Gustaf siger:
ikke som kille heller
Bebe Daisy Boo siger:
hæææ…den var go, egentlig
Gustaf siger:
ja

Og når man nu er ved det kåta svenske vokabularium, så elsker jeg denneher sætning, som jeg engang, af uforklarlige årsager, spottede i et M-blad. Ni knullar som en hingstar (med forbehold for stavefejl) – og så synes jeg forøvrigt også, at runka er et frygteligt sjovt ord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *