Narcissistisk post

Jeg kiggede på mig selv i spejlet i dag. Længe. Det er sådan et godt daglys heroppe i Nordjylland. Man kan se hver og en detalje i ansigtet. Stod der og studsede ved mine ansigtstræk og mine porer i huden. Kradsede lidt i et par tørre flager på læben. Hev et par hår ud af øjenbrynene. Lidt bumble & bumble grooming creme i håret og forsøg på at få det til at syne lækkert opsat på den særligt skødeløse måde; hvorfor arter det sig aldrig, som jeg vil have det til at gøre? Note to self: Gå til frisør og lad hende gå amok med vilde og flotte farver. Måske jeg skulle konvertere til brunette med nogle fede striber i? Yderligere inspicering af ansigtshud. Jeg skal altså til kosmetolog og få den der dybderensende ansigtsmaske. Deher sorte porer er ved at sabotere mit ansigt. Mine øjenvipper ser lidt forkerte ud uden mascara på. På med den sorte tjære, Helena Rubinsteins Spectacular. A Girl’s Best Friend. Jeg er egentlig ganske godt tilfreds med min øjenfarve. Især i skarpt dagslys, hvor de er helt grønne. Lægger læbepomade på og så noget knaldrødt læbestift fra Dior. Det ser ganske godt ud. Nu har jeg gloet på mit ansigt i mere end 5 minutter. Jeg ser jo næsten bedre ud, jo længere tid jeg glor på mig selv. Måske er det derfor, at så mange piger ynder at låse sig inde på toilettet i timevis? Jeg går ud og tænker, at jeg skal sørge for at dyrke noget mere kvalitetstid med mig selv og mit spejl fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *