Nytårsaften

Dag 1 i det jomfruelige år 2006. Den sidste aften i 2005 blev fejret med stil i NV-lejlighed med et miks af mere eller mindre kendte og ukendte personager. Mit bidrag til menuen var min lystfremkaldende nødderoulade og så en fusions-softice, og det fungerede ganske upåklageligt. En blender ude i køkkenet plus en sød bartender blandt gæsterne var med til at sørge for at få de forskellige sjatter spiritus af mere eller mindre ubestemmelig herkomst til at smage lifligt, og der manglede absolut ikke forsyninger af friske drinks med knust is hele natten. Den traditionelle hoppen-ned-fra-sofaen på slaget tolv, nytårschampagnen og hysterisk overengagerede godt-nytår-knus til alle blev på vanlig vis gennemført. Der var ikke nogen x (changerende afhængigt af år) mandsling, jeg kunne plante mit nytårskys på, så jeg måtte gribe fat i en vrangvillig veninde i stedet. Aftenen bød på royal nytårstale, drinks, fyrværkeri, champagne, klapren tænder, sjatter af champagne over blusen og ned i bh’en udenfor i minusgrader, gatecrashing af fremmed lejlighed, kransekager, drinks, lidt dansen, natmad, drinks og samtaler med fremmede mennesker om emner, der med lidt positiv vilje kan omtales som ingenting. Natten blev rundet af med en rask spadseretur hele vejen gennem Nørrebrogade, inden 5a kunne bringe mig og galant ledsager sikkert hjem til hver vores respektive bolig i det amagerkanske, klokken syv om morgenen. Alt i alt en rigtig god fest, efter forskrifterne, og uden nogen former for skandale bortset fra, at selveste værtinden var den første, der måtte kapitulere. Hov, og så en ting mere. I det nye år har jeg fået tilføjet en ny titulering til mit allerede farverige navnerepertoire. Nemlig Ebbe. Ja, altså. Nu ikke nogen Tallerupuhuumske associationer, vel? Skål og godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *